За нас

ILLUMINARTE INTERNI е компания работеща в две основни направления. Първото е реализация на професионални светлинни проекти свързани с осветяването на големи открити площи, паркове, улици, алеи, стадиони, спортни зали, фасади, производствени и складови халета, офиси, галерии, търговски помещения.  
Второто е цялостни интериорни проекти. Всичко необходимо за превръщането на една къща, вила, апартамент, офис в обитаемо или работно пространство. 
В работата и по двате направления разчитаме основно на нашите партньори, на нашия екип и на нашите сътрудници. Партньорите ни са фабрики, които са всепризнати имена взели много назад във времето решението да произвеждат качествени продукти. Екипът ни е компетентен и с натрупан опит да работи по горните две направления с достатъчна увереност. Повече от 10 години си сътрудничим с утвърдени имена и специалисти в сферата на архитектурата и интериорния дизайн. Непрекъснато следим актуалните тенденции. Огромният достъпен асортимент от мебели, осветление, настилки, санитария, килими, тапети и аксесоари ни прави по-добри и по-иновативни при разработването на всеки следващ проект.

С кого работим

интериорни дизайнери
архитекти
декоратори
ресторантьори и хотелиери
частни клиенти

Цялостни интериорни решения

Комплексна услуга, която включва подбор и доставка на мебели, осветление, настилки, бани, декорации, килими, тапети от подбрани и проверени във времето фабрики производители. Дългогодишният ни опит в сътрудничество с дизайнери и реализирането на цялостни интериорни проекти ни дава увереност и възможност да гарантираме на нашите клиенти успешно реализиране на всеки един разработен проект. Винаги търсим най-добрите варианти и се стремим да предложим най-естетически и функционални интериорни решения.
Пестене на време
Вече не е нужно да обикаляте всички магазини в града. Ние ще намерим оптималното решение според Вашите желания, очаквания и изисквания.
Оптимизация на бюджета
Задаване на бюджетна рамка - баланс между стил и инвестиция.
Персонален консултант
Вашият консултант ще ръководи проекта и ще отговаря за всички процеси: от подбора и поръчката на стоки до техния монтаж на обекта.

Работа с дизайнери и архитекти

Един от нашите приоритети е да създаваме и развиваме сътрудничество с дизайнери, архитекти и декоратори.
Търсим индивидуален подход към всеки проект. Стараем се да обезпечим максимално информация и маркетингови инструменти. За нас е важно да ви помагаме и улесняваме, за да се гордеете с финалното изпълнение на Вашия проект. Държим на своята репутация и се стараем за своевременното изпълнение на поетите ангажимени.

Работа с ресторантьори и хотелиери

 
Работейки директно с нашите фабрики партньори ни позволява да сме в непрекъснат контакт с техните проектантски отдели, от които получаваме допълнителни знания и поддръжка при необходимост. Благодарение на утвърдените ни взаимоотношения с тях, можем да предложим оптимални условия за обзавеждане на хотели, ресторанти и други обществени места.

Работа с частни клиенти

Знаем, че ангажиментът начално да обзаведете или впоследствие да освежите Вашият дом може да изглежда плашещо огромен. Разнообразието от производители, стилове и ценови нива е наистина много голямо. Ние ще Ви подскажем как да започнете и продължите или пък ако желаете още в самото начало ще Ви препоръчаме доказали се дизайнери, работещи в стила, който Ви харесва, както и ще Ви помогнем да вземете решение относно избора на интериорни елементи и декор в дадена посока и ценови сегмент.